Samtalsterapi & coaching

Ibland behöver vi hjälp på vägen. Någon som lyssnar på oss, någon som vi kan
tänka högt med, någon som hjälper oss att sätta ord på det som känns. 

Tillsammans.

Det finns många anledningar att söka stöd. Det finns också många olika sätt att stödja. Terapi är därför ett slags samarbete med olika roller. Din roll är att våga vara ärlig med dig själv och det du vill. Min roll är att hjälpa dig med det genom att både stödja och utmana. Jag håller också i själva processen så att du kan släppa på kontroll och bara vara i stunden.

Mer än samtal.

Jag använder ACT (Acceptance & Commitment Therapy), NVC (Nonviolent communication) och EXA (Expressive Arts) för att leda oss framåt i den riktning du har satt upp.

En session innehåller ofta både samtal och någon form av övning som inkluderar fler sinnen än det talade språket. Vi vet så mycket mer om oss själva när vi lyssnar på flera sätt!   

 

Linda Michelin

Dipl Samtalsterapeut med inriktning på ACT (Acceptans och Commitment).
Utbildad inom Nonviolent Communication (även kallat empatisk kommunikation) samt Expressive Arts (Uttryckande Konst).

Kom igång

Välkommen att boka ett första möte. Då får du berätta vad du kommer med och hoppas på. Då får du också ställa dina eventuella frågor om vårt samarbete. Tillsammans väljer vi ett upplägg som passar oss båda. Efter det första mötet kan våra sessioner ske på Rum för Reflektion eller om det skulle behövas online via Zoom.

FAQ

Svar på vanliga frågor

Här finns några av de frågor som jag brukar få. Om du vill veta något mer så hör av dig!

Jag är nyfiken och vill veta mer. Hur gör jag?

Börja med att boka ett Första Samtal. Antingen via mail linda@coachcreative.se eller via bokningsknappen. Att ses är bästa starten för att undersöka om vi vill fortsätta tillsammans.

Kan jag använda min friskvårdspeng?

Ja, det kan du beroende på vilket avtal din arbetsgivare har. Kontakta mig för mer info.

Hur många gånger behöver jag boka?

Jag har inget minsta antal sessioner. Upplägget bestämmer vi tillsammans och min förhoppning är att vi har en öppen dialog under samarbetet och du väljer själv när du vill avsluta.

Rum För Reflektion

Kontakt

Rum För Reflektion
hej@rumforreflektion.se
Elsa Borgs gata 22, Hägersten
T-bana Fruängen (4-5 min promenad)